Nećete verovati šta je ovaj muškarac uradio zbog svog penisa!

Austrijanac (33) koji ima penis manji od sedam centimetara kada je u erekciji, potrošio 2012. godine 45.000 dolara na neuspešnu operaciju kojom je pokušao da poveća svoj ponos

  • 8

Kako bi nastavio sa operacijama na svom penisu, koji je manji od sedam centimetara kada je u erekciji, Austrijanac (33), čiji se identitet krije, založio je svoju kuću pod hipoteku.

Samo jedan procenat muške populacije ima penis njegove veličine, a stanje koje podrazumeva i problem sa funkcijom se naziva mikropenis, prenosi Ninemsn. Majk, što nije njegovo pravo ime, je potrošio 2012. godine 45.000 dolara na neuspešnu operaciju kojom je pokušao da poveća svoj ponos.

- Moj penis je kao dečiji. Pre operacije, bio je dva do tri centimetara u opuštenom stanju, a sada je četiri. Kada je u erekciji, onda je oko sedam centimetara - kaže on.

Oko 90 odsto Australijanaca ima penis veličine od 14,5 do 17,5 cm, dok je prosečan penis u erekciji oko 16 cm dugačak.

Majk planira drugu operaciju koja košta 18.000 dolara i možda čak i treću, koja je ozbiljnija i vredi oko 50.000 dolara za koju mu treba opšta anestezija.

Majk kaže da zbog svog penisa ima probleme koji utiču na njegov seksualni život, na samopouzdanje, prijateljstva, na interakciju sa drugima, a čak su ga i maltretirali u školi zbog toga.

Seks je imao samo sa dve devojke, a nevinost je izgubio sa 24 godine sa devojkom sa kojom je bio u vezi tri meseca. On smatra da zbog toga nije iskusio mnoge stvari. Zbog njegovog problema da održi veze, prošlo je još šest godina pre nego što je opet imao seksualni odnos.

On kaže da je toliko iskompleksiran zbog svog nedostatka da nikada nije krenuo da se bavi nekim sportom da ga neko ne bi video golog pod tušem. Pedijatri se nikada nisu posvetili njegovom problemu kada im je traženo rešenje.

Majk kaže da se raduje skorašnjoj operaciji i podstiče ostale muškarce koji imaju isti problem kao on da odu na operaciju ili na neke terapije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miki

    17. jul 2014 | 10:53

    Velicina nije bitna taj od 7 cm moze da napravi isto dete kao onaj od 20 cm... Ima devojka koje vole velike a ima i one koje vole male tako da svaki lonac nadje svoj poklopac :).

  • revolucionar

    17. jul 2014 | 09:56

    Stvarno veliki hendikep.

  • Kjajevic Majko

    17. jul 2014 | 09:00

    Hajde devojcice .... dajte komentar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA