NAJGORI RASKID IKADA: Iscenirao svoju smrt da se ne bi oženio!

Nesuđena mlada ostala je šokirana saznavši kako je njen budući muž tajno bolovao od depresije i zato se bacio pod auto. Međutim, cela ova priča ima drugačiji kraj

  • 4

Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Aleks Lančester, inače poreklom iz Britanije, sve je pripremila za venčanje sa Amerikancem Takerom Blendfordom. Ali, pet meseci pre velikog dana, dobila je poziv kojim su je obavestili kako je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Nesuđena mlada ostala je šokirana saznavši kako je Taker tajno bolovao od depresije i zato se bacio pod auto. Međutim, cela ova priča je daleko od istine.

- Dobila sam poziv od čoveka koji se predstavio kao Takerov otac i da ima loše vesti. Ali, nije zvučao kao njegov otac, već kao Taker. Nisam mogla da dišem. Potpuno me je uništilo - priča Aleks.

Međutim, njena bol pretvorila se u bes nakon što je nazvala Takerovu majku kako bi saznala šta se tačno dogodilo.

- Rekla je da je Taker dobro i da ne zna o čemu pričam kao i da je mislila da smo raskinuli pre nekoliko meseci. Nije ništa znala o venčanju - rekla je Aleks, koja otada nije razgovarala sa Takerom i više ne želi da čuje za njega.

Taker kaže da mu je žao što se poneo tako.

- Nema šta da se doda. Znam da nije trebalo to tako da joj kažem, ali nisam znao što drugo da uradim. Grozna sam osoba. Aleks je sjajna cura, ali prepao sam se i hteo sam da izađem iz te veze - objašnjava 23-godišnji Taker.

Posle cele priče jedno je sigurno, Aleks sigurno nikada neće oprostiti Takeru zbog onoga što joj je učinio.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA