JAHTE, SKUPA KOLA i REKE ŠAMPANJCA: Ovako prebogata deca provode letnji raspust (FOTO)

Bogati klinci Instagrama postali su hit na društvenim mrežama, zahvaljujući fotografijama koje postavljaju, u kojima pokazuju kako žive na visokoj nozi. Pogledajte kako su najpoznatiji i najbogatiji od njih proveli svoje letnje raspuste

  • 14

Letnji raspust imaju svi, ali ipak retko ko svoj raspust provede kao bogati klinci Instagrama. Dok ostali klinci posećuju rođake i eventualno odu na letovanje sa društvom, ovi su raspuste proveli odmarajući na skupim hajtama, vozeći Ferarije i Lamordžinije i provodeći se sa najvećim svetskim zvezdama. Sve to su, naravno, svakoga dana uredno slikali i postavljali fotografije na Instagram.

Pogledajte kako su se proveli neki od njih.

Piter i Hari Brant su celo leto proveli na očevoj jahtim družeći se sa Rijanom, Paris Hilton, Mišel Rodrigez i ostalim poznatim ličnostima.

Džozef Hilfset je celo leto proveo ispijajući najskuplje šampanjce i vozeći skupe automobile i sve je to naravno dokumentovao na Instagramu.

Ezra Vilijams, student Univerziteta Njujork, leto je proveo na Baliju i podelio je sa drugima ambijent u kome je bio.

A Dejvid Valčer je ovog leta učio porodični biznis, pa je vreme provodio u prodavnicama Valčer nakita. Naravno, slike na Instagramu nisu izostale.

Andreas Arnhof je možda najveći ljubitelj brzih i skupih automobila od svih gore navedenih. On je svoje leto proveo letujući na najskupljim mestima, svakog dana vozeći druga kola, i uživajući u društvu lepih devojaka.

Ovi prebogati klinci su sve popularniji na Instagramu i svakom novom fotografijom privlače sve više pažnje. Po svemu sudeći, oni uživaju u životu i ne nameravaju da prestanu. A i zašto bi?

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail..co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Р. Српска

    26. avgust 2014 | 19:34

    "Има много сироте дјеца на овом свијету, којој родитељи нису пружили ништа осим новца" П. Павле

  • Joooo

    26. avgust 2014 | 20:09

    I mi bi svi...ne folirajte se!!!!

  • Milan

    26. avgust 2014 | 20:09

    Svi bi mi isto radili,da imamo para,neki manje neki vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA