To je taj brod kojim biste plovili i na kraj sveta (FOTO) (VIDEO)

Najluksuzniji kruzer "Kvantum mora" ima 18 spratova i kapacitet za 4.180 osoba. Otpočeće svoje putovanje u novembru ove godine i proći kroz Karibe i Kinesko priobalje u sezoni 2014-2015

  • 12

Brod "Kvatum mora" namerava da podigne značenje reči luksuzno u krstarenju. Najmoderniji brod ikada, težak je 168 tona i imaće internet velike brzine, projekcije, simulatore pa čak i robote.

Futurističko iskustvo "Kvantuma mora" projekat je kompanije "Royal Caribbean" koja će putnicima omogućiti da prijave svoje prisustvo i obezbede sobe na brodu putem interneta. To je trenutno moguće samo prilikom ukrcavanja putnika aviona, prenosi potral "Iinteresting engineering".

U kabinama postoje USB portovi i projektori koji će raditi kao "virtuelni tuneli" i prikazivati scene spoljašnjih pejzaža na monitorima u sobama koje nemaju prozore.

Jedan od barova na brodu, "Bionički bar", omogućiće gostima da hranu i piće naruče preko tableta koji će se nalaziti na svakom stolu. Gosti će moći da posmatraju i kako im robot barmen priprema piće.

Kvantum će imati i igraonice sa Xbox Live-om, simulatorom padobranskih skokova i malom kabinom na visini od 90 metara iznad broda, kako bi posetioci uživali u pogledu na more od 360 stepeni. Na brodu će biti omogućeno i surfovanje preko surf simulatora.

Kvantim će imati najveći zatvoreni zabavni park "SeaPlex" sa terenom za košarku, stazom za rošule, dečijim autodromom i cirkuskom školom koja će učiti posetioce osnovim pokretima na trapezu.

"Kvatum mora" ima 18 spratova i kapacitet za 4.180 osoba. Otpočeće svoje putovanje u novembru ove godine i proći kroz Karibe i Kinesko priobalje u sezoni 2014-2015.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA