LEPA KAO LUTKA: Da li biste imali seks sa njom, košta 1.600 dolara?

Muškarci u Japanu više ne moraju da mukotrpno tragaju za devojkom svog života. Specijalizovane kompanije isporučuju ih do vrata za samo par dana

  • 41

Za upoznavanje devojke iz snova većini muškaraca potrebno je dosta vremena, ali jedna kompanija iz Japana tvrdi da može da im pruži tačno onakvu kakvu žele. Ipak, biće napravljena od gume, ali isporučena za samo par dana.

Japanske seks lutke toliko su realne da ljudi stalno misle da su prave devojke. Imaju kožu za koju možete pomisliti da je stvarna i oči koje su potpuno autentične.

Jedan od proizvođača prilagodiće lutku po vašim željama, njenu visinu, boju kose, očiju i svaki detalj do pokretnih prstiju, prenosi Miror.

U kompaniji kažu da su lutke napravljene od silikona visokog kvaliteta i tvrde da svi koji nabave jednu više nikada neće želeti pravu devojku.

Ovo zadovoljstvo neme devojke vlasnika košta 1.600 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • spinmedicinskibrat

    3. septembar 2014 | 22:49

    I nije cudo da se ovakve stvarcice sve vise prodaju kada su zene postale nadrndanije nego ikada. Da bi se doslo do "razmene vatre" treba da se oko njih oblece i skace kao da je samo nama lepo tokom tog cina, a one kao trpe torturu pa pre samoga mucenja treba sve to lepo da naplate vodanjima i pokazivanjem odanosti. Zato su sve popularnije ove nakaradne lutke i "lepotice noci" kada je, kako u svetu tako i kod nas, zavladao lazni moral i antiseksualna revolucija.

  • ana

    3. septembar 2014 | 21:35

    nakazni nesavrseni muskarci traze savrsene zene

  • Caca

    3. septembar 2014 | 22:13

    Kad bi mogle da se zaposle kod mene u firmi... I rade i cute, umesto onih alapaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA