SEKSI PROFESORKA: Danju ocenjuje studente, noću zanosno pleše oko šipke (VIDEO)

Ejmi je nekada bila pravi naučni fanatik dok nije otkrila svoju strast prema ovom plesu. Tada je odbacila etiketu povučenosti koja ju je pratila i zakoračila u novi svet puna samopouzdanja

  • 2

Kako život može da se preokrene naglavačke, pokazuje ekspert za forenziku i profesorka na britanskom Univerzitetu Kil Ejmi Kauels (30). Ona je od stidljive devojke postala majstor za ples oko šipke.

Naime, Ejmi je nekada bila pravi naučni fanatik dok nije otkrila svoju strast prema ovom plesu. Tada je odbacila etiketu povučenosti koja ju je pratila i zakoračila u novi svet puna samopouzdanja.

Dok izvodi svoje vratolomije pred više od stotinu ljudi, ona se ne libi da pokaže svoje atribute.

- Sve se promenilo. Nekada sam bila stidljiva i zaljubljena u nauku. Morala sam dosta da se trudim kako bi moj društveni život bio kvalitetan. Danas sam otvorenija, imam više samopouzdanja, kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog činjenice da sam na takmičenjima upoznala mnogo ljudi. Osećam se zdravije nego ikad - rekla je Ejmi.

Inače, ona je nedavno osvojila titulu Mis plesa oko šipke Ujedinjenog Kraljevstva.

Pogledajte kako Ejmi pleše.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mila2

    10. septembar 2014 | 03:28

    Po meni je pole dance neshto shto treba da bude sexy, a ovo je sve sem sexy! Ima pokrete, nije da nema, ali treba da zna i da se ponasha. A mozda i nisam upucena, mozda treba ovako da se smeje ko da treba neshto da uvali kupcu...

  • Nina

    9. septembar 2014 | 19:56

    Profesorko alal ti vera..Lepo pleses,lepo izgledas pa nebi bilo lose da se malo prihvatis i sipkice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA