Video je olupinu broda, a ono što je u njoj našao ga je obogatilo (FOTO)

Lovac na blago Tomi Tompson i njegova ekipa su pronašli olupinu broda zajedno sa tovarom zlata, koji je u javnosti proglašen najvećim blagom koje je bilo na dnu Atlantika

  • 1

Brod po imenu " Centralna Amerika" potonuo je nakon jednog uragana kod obala Južne Karoline još davne 1857. godine, i potraga za njim i njegovim dragocenim tovarom trajala je 150 godina.

Lovac na blago Tomi Tompson i njegova ekipa su pronašli olupinu broda zajedno sa tovarom zlata, koji je u javnosti proglašen najvećim blagom koje je bilo na dnu Atlantika.

Ubrzo po pronalaženju ovog blaga neprocenjive vrednosti Tompson je završio na sudu jer se pojavilo tuce osiguravajućih društava koje tvrde da polažu pravo na zlato.

Međutim, Tomi tvrdi da je on taj kome blago pripada i poslednje dve godine se nalazi u bekstvu jer se nije pojavio na jednom od ročišta na sudu.

Ako je neko od vas avanturističkog duha i želi da se posveti traženju nekog zakopanog blaga, ovo su mape na kojima možete iskopati pravo bogatstvo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Opet dobro

    13. septembar 2014 | 15:43

    Čovek našao sad bi birokrate da ga ocerupaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA