Ovakve stepenice bi svako poželeo u kući (FOTO)

Predstavljamo vam stepenice koje će vas sigurno oduševiti dizajnom, a na kreativan način ćete moći da odložite stvari i knjige za koje niste imali prostora

  • 1

Stepenice u domovima nekada mogu da igraju bitnu ulogu u dekoru kuće, ali i da nas nateraju da zanemarimo sve ostale predmete koje su vlasnici uz puno truda izabrali. Upravo su takve i ove koje smo izdvojili za vas.

Pogledajte neke od najlepših primera i ukoliko ste u fazi izgradnje kuće ili dupleksa, ili pak želite da osvežite vaš dom, pozajmite neku od ovih ideja i postaćete prava arhitektonska zvezda.

Nekad, kad arhitekte žele da unesu nešto neobično u dom, odluče se da projektuju neobične i lepe stepenice koje obično primeti svako ko vam prvi put uđe u dom. Upravo takve su i ove koje asociraju na stablo drveta sa velikom krošnjom. Ako ste ljubitelj prirode, ovo će biti pravi izbor za vas.

Ukoliko volite knjige i imate ih toliko da više ne znate gde da ih odložite nakon čitanja, a pritom ne biste voleli da to bude neko zavučeno mesto na kom će one skupljati prašinu, onda je ovo savršena ideja koja vam može pomoći da i vi osmislite simpatičnu biblioteku koja vam neće zauzeti previše prostora.

Ako ste romantična duša koja svoja osećanja želi da pokaže svima onda su stepenice sa printom čipke idealne za vas. Pustite mašti na volju, izaberite dizajn i svetlo i dobićete dom iz bajke kakav ste oduvek sanjali.

Imate mnogo predmeta i suvenira koji su suvišni i  nemate gde da ih odložite, ali ipak ne želite da ih bacite? Evo jedne sjajne ideje. Slobodan deo stepenica iskoristite za fioke koje će dati posebnu notu vašem domu. Osmislite boju koja vam odgovara i na najbolji način ćete uspeti da sakrijete sitnice koje su vam do tada zadavale glavobolju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA