GDE SU DANAS? Pogledajte šta se desilo sa našim omiljenim crtanim junacima! (VIDEO)

Ako ste se nekad zapitali šta se desilo sa Hi Menom, Zekom Rodžerom, Štrumpfovima i ostalim crtanim junacima čijih su 15 minuta slave prošli, ovaj video će vam dati odgovor na to

  • 2

Kao što je slučaj kod filmskih zvezda koje steknu slavu preko noći i istom brzinom je izgube, tako i crtani likovi mogu da nestanu sa malih ekrana, i na njihovo mesto da dođu neki novi crtaći.

Da li ste se možda nekad zapitali šta li se danas dešava sa Hi-Menom, Zekom Rodžerom i njegovom suprugom Džesikom, šta rade Štrumfovi, Popaj i Oliva i mnogi drugi animirani junaci. Šta li rade sad kad su ih na ekranima zamenili potpuno novi likovi, a većina današnje dece ni ne zna ko su oni i kakav su trag ostavili na starije generacije.

Jedan od onih koji se zapitao šta se desilo sa našim starim omiljenim junacima je umetnik i animator iz Londona po imenu Stiv Kats, koji je napravio kratki animirani film naziva "Gde su danas?". Film se bavi životom naših omiljenih crtanih junaka u penziji, oduševio je sve nostalgičare i proširio se internetom veoma brzo.

Pogledajte kako sada žive popularni crtani junaci:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA