Maserka htela da ima tri sise! I uspela je u tome (VIDEO)

Džesmin Trajdevil platila je malo bogatstvo da joj estetski hirurzi naprave treću dojku. Maserka sa Floride rekla je da joj je najteže bilo da pronađe hirurga koji bi pristao da joj uradi ovu "neophodnu" operaciju

  • 39

Džesmin Trajdevil platila je malo bogatstvo da joj estetski hirurzi naprave treću dojku.

Maserka sa Floride rekla je da joj je najteže bilo da pronađe hirurga koji bi pristao da joj uradi ovu "neophodnu" operaciju.

- Insistirala sam, a bilo je teško, zvala sam 50 ili 60 lekara i svi su me odbili. Rekli su da je ugradnja treće dojke kršenje njihovih pravila etike - rekla je Džesmin.

Ipak, uspela je da pronađe lekara koji je ta pravila prekršio za 20.000 dolara, i sada Džesmin izgleda ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ona

    22. septembar 2014 | 21:13

    Bolest ne bira.Ovoj zeni je bio potreban psihijatar a ne plas.hirurg.Nikada necu razumeti doktore koji prihvate da urade ovako nesto.Nije sve u novcu.Jezivo.

  • Lionac

    22. septembar 2014 | 22:02

    A ja bi dva k.. ali ko da ga namontira? :D

  • psiholog

    22. septembar 2014 | 21:29

    A koji HIRURG je pristao da od naizgled normalne devojke pravi mutanta??? I kako je moguce da on ne odgovara za svoje postupke... njoj ne treba hirurg vec psihijatar... i nije mi jasno sta je sa lekarskom etikom kada odluci da je operise umesto da je posalje u dusevnu bolnicu! Treba mu trajno oduzeti dozvolu za rad a njenom psihom se doooobro i dugo pozabaviti!!! STRASNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA