HIT FOTKA: Ovo je najseksi žena poslanika! (FOTO) (VIDEO)

Karen, koja je i savetnik u laburističkoj partiji je okačila fotografiju sebe posle plivanja, na kojoj se lepo vidi njen raskošni dekolte, što je obradovalo mnoštvo njenih pratilaca na društvenoj mreži

  • 5

Karen Dancuk, žena visokog funkcionera laburističke partije u Engleskoj još jednom je obradovala svoje fanove na Tviteru svojom lascivnom fotografijom.

Karen, koja je i savetnik u laburističkoj partiji je okačila fotografiju sebe posle plivanja, na kojoj se lepo vidi njen raskošni dekolte, što je obradovalo mnoštvo njenih pratilaca na društvenoj mreži. Ova političarka je postala poznata po ovim fotografijama, koje često bacaju akcent na njeno bujno poprsje.

- Ovo je novi tip politike, odlučna našminkana žena koja se ponosi svojim izgledom - kaže Karen.

Nešto ranije ove godine Karen se upustila u burnu raspravu na Tviteru sa jednom funkcionerkom rivalske partije, takozvanih Torijevaca. Pogađate, rasprava se ticala njenih slobodnijih fotografija i optuživanja da ona time umanjuje vrednost i značaj žena u politici.

Međutim, sudeći po žustrom odgovoru ove političarke, ona ne planira da prestane sa selfijima.

Pogledajte video sa kolekcijom nekih od njenih najboljih selfija:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA