Otac je sinovima prvo saopštio lošu vest, a onda im je rekao nešto što ih je oduševilo (VIDEO)

Kada je jedan Danac saopštio sinovima da je dao otkaz, oni su se razočarali, međutim vest koja je potom usledila ispunila je sve njihove želje

  • 8

Dvojici tinejdžera u Danskoj desilo se nešto o čemu svi mi sanjamo: njihov otac je pobedio na lutriji i osvojio 15 miliona danskih kruna, odnosno 2.7 milion dolara. Dečaci nisu znali ništa o ovom neverovatnom dobitku sve dok im otac to nije saopštio na jedan vrlo neobičan način.

Na videu koji je postavljen na Jutjub i pregledan nekoliko miliona puta, može se videti kratak film o ovoj srećnoj porodici. Otac je postavio svoje sinove za sto i uz šampanjac i jagode počeo da im "servira" informacije. Prvo im je saopštio da je dao otkaz, što je momke veoma razočaralo. Ubrzo zatim on im je otkrio da je to uradio jer je osvojio izvesnu količinu novca. Rekao je da se radi o maloj sumi novca koja je dovoljna da im poveća džeparac i kupi im poklone koje su tražili.

U nastavku je otac otkrio više o srećnom dobitku od skoro 3 miliona dolara. Reakcije ovih tinejdžera na vest da su postali milioneri su fantastične.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • AleksaNs

    24. septembar 2014 | 15:03

    Dok sam gledao, za momenat sam zaboravio kakve muke imam i zamislio sebe na njihovim mestima, al kratko trejalo......

  • Ds

    24. septembar 2014 | 17:13

    Aaaaaaaaaaaa zasto ja i moj brat nismo na mestu ovih SRECNIKA

  • neven lakatos

    25. septembar 2014 | 12:39

    Verujte u boga on će vam dati i više od toga! I sve što želite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA