Obama, Merkelova, Putin i Kim Džong Un su mrtvi! Šta će se sad desiti sa svetom?

Svi svetski lideri su misteriozno umrli istog dana! Svet je u šoku, a šta vi mislite, koji je sled dešavanja koji će nastupiti?

U svetu u kome živimo opšte je poznato da su lideri najmoćnijih i najbogatijih zemalja oni koji kroje mapu sveta i stvaraju nove granice država. Šta bi se desilo kad bi svet ostao bez onih koji vuku konce?

Obezbeđenje Bele Kuće koje uredno obilazi sve prostorije i ovog jutra je radilo svoj posao po već unapred određenim pravilima i procedurama koje prate svakodnevno. Kad su došli do Ovalnog kabineta, predsednikove kancelarije, primetili su nešto što nije bilo uobičajeno, pogotvo za taj deo predsednikove kuće. Vrata kabineta bila su blago odškrinuta, a kad su ušli unutra videli su predsednika Obamu kako beživotno leži na svom stolu.

Nakon podignute uzbune i pokušavanja da se vest stoleća sakrije od očiju javnosti, telefoni obaveštajne službe su počeli da zvone, s vestima da su i Vladimir Putin, Angela Merkel, vođa islamske države i Kim Džong Un, kao i kineski predsednik i svi drugi lideri, doživeli istu sudbinu kao i Obama. Svi su pronađeni u svojim kabinetima, u istim položajima.

Šta se dešava sa svetom u narednim danima?

Vaše mišljenje možete ostaviti u komentarima ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • darko

    24. septembar 2014 | 22:15

    Nista se ne bi promenilo,svakome bi nasli zamenu.Svako i ima svoju zamenu.Jedino kreatori NWO ostaju isti i tako,jovo nanovo,sve ispocetka...

  • Горан

    24. septembar 2014 | 22:14

    Путин иѕ нот дед !

  • bole

    24. septembar 2014 | 23:15

    onda ce verovatno neko od nasih ljudi u hag :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA