NEZASITA: Nisu joj dovoljne 3 sise, sad želi 9 (FOTO) (VIDEO)

Devojka sa Floride, koja je navodno ugradila treću dojku postala je preko noći poznata širom sveta. Ipak, iako ona i dalje tvrdi da je ugradila implant, masa ljudi i stručnjaka smatra da je reč o običnoj prevari zarad medijske pažnje

  • 8

Sve za pet minuta slave. Šokantnu vest da je Amerikanka sa Floride Džasmin Trajdevil (21), ugradila treću dojku preneo je ogroman broj portala širom sveta.

Ona je na svojoj Fejsbuk stranici objavila i nekoliko fotografija na kojima se vide tri dojke. Takođe, na svom Jutjub kanalu okačila je i video na kojem se takođe vidi jedna dojka "viška". Džasmin planira svoj rijaliti šou. Navodno, u poslednjoj epizodi istog najavila je da će ugraditi još šest dojki.

Ona je objasila i da joj nije bilo lako da nađe doktora koji bi joj ugradio treću dojku, ali da je nakon duge potrage ipak uspela.

- Bile su mi potrebne dve godine da nađem hirurga koji je hteo da mi napravi treću dojku. Odbilo me njih 50 - izjavila je rekla je Džasmin, koja je izjavila da je operaciju platila 20.000 dolara.. Ona je objasnila da joj je hirurg skinuo kožu sa stomaka i iskoristio da joj napravi treću dojku.

Prema njenim tvrdnjama plastična operacija je snimljena, a video materijal će biti emitovan u njenom šou programu.

Nakon što je fotografijama zapalila internet, brojni američki portali navode da je reč o običnoj prevari. Ispostavilo se da je njeno pravo ime Ališa Hesler, da je sa Floride i da je i ranije pravila ispade kako bi privukla medijsku pažnju.

Oni navode i da plastični hirurzi tvrde da je operacija ugrađivanja treće dojke praktično nemoguća, što samo potvrđuje tezu da je devojka sve izmislila kako bi se domogla slave.

Ipak, jedno je sigurno, Džasmin je u svojoj nameri uspela jer je njene fotografije videlo više miliona ljudi, a njen klip na Jutjubu ima skoro četiri miliona pregleda.

Pogledajte ga i vi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mojeime

    24. septembar 2014 | 17:06

    E ovo je vec bolest..zar se ne moze vise skrenuti paznja na sebe normalnim putem??

  • Ezra

    24. septembar 2014 | 17:25

    Trebalo bih joj zatvoriti oca ,sto slepac kondom nije meto

  • Cobankovic

    24. septembar 2014 | 17:00

    Sada moze u i hollywood da glumi kravu ..ni oskar joj nece izmaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA