Ovako izgleda kada se dve bele ajkule pobiju (VIDEO)

Ronilac Adam Malski koji je snimio okršaj između ove dve životinje kaže da je to bio nerealan dan jer se svega par minuta pre incidenta zapitao šta bi se dogodilo kada bi velika ajkula naletela na malu

  • 0

Ronilac Adam Malski iz Sidneja u Australiji, odmarao se na svom brodu nedaleko od Neptunskih ostrva kada je primetio i snimio uzbudljiv okršaj dve velike bele ajkule.

Naime, ovaj Australijanac je primetio kako ova morska neman gricka mamac u vodi koji je bio zakačen kanapom za njegov brodić.

Odlučio je da zabeleži ovaj zanimljiv trenutak, ali je kroz par sekundi sve postalo još uzbudljivije. Pojavila se druga još veća bela ajkula koja je bila zainteresovana za svoj plen, piše Metro.co.uk.

Ajkule su krenule jedna ka drugoj i ako je sudeći po snimku, veća je svoju čeljust zarila u manju, a zatim su nestale.

- To je bio nerealan dan. Pitao sam kapetana broda i instruktora ronjenja šta bi se dogodilo ako bi se mala ajkula našla velikoj na putu - kaže Malski i dodaje:

- Kapetan mi je rekao da bi se dogodilo upravo ono što sam ja zabeležio svojom kamerom. Velika bi napala malu - rekao je ronilac.

Inače, veliku ajkulu su i ranije viđali stanovnici Neptunskih ostrva koji su joj dali ime Gilbert, dok se manjoj nakon ovog incidenta gubi svaki trag i pretpostavlja se da je ipak izgubila svoju bitku za život.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Youtube/Barcroft TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA