Bio sam seksualni rob žene s tri sise, spavao sam u kavezu za pse!

Mladić se upoznao sa Jasmin preko interneta, a kada je otišao kod nje sačekalo ga je iznenađenje. Morao je da spava u kavezu, i da nosi pseću ogrlicu, na kojoj je pisalo "rob"

  • 7

Tinejdžer Majkl Skvajer (18) tvrdi kako ga je Jasmin Tridevil, model poznat po tome što ima tri dojke držala kao seksualnog roba pune dve nedelje i da mu je jednom prilikom pokušala sa kuhinjskim nožem da ureže njeno ime na prsa.

Tridevil - čije je pravo ime Ališa Hesler - pozvala je mladića u svoju kuću na Floridi nakon što su se upoznali preko interneta i razgovarali o fetišima. Međutim, kada je došao, naterala ga je da spava u kavezu za pse i oko vrata mu stavila ogrlicu na kojoj je pisalo 'rob'.

- Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Psihički ožiljci ostaće mi celi život - rekao je ovaj mladić.

Skvajer je objasnio kako je živeo u strahu od batina i da je prilikom jednog susreta Tridevil počela da urezuje njeno ime na njegova prsa.

U video intervjuu koji je objavio Mirror pokazao je ožiljke u kameru i rekao - Vrištao sam dok mi je to radila, ali ona nije htela da prestane, rekla mi je da ne budem pi***. Nakon što sam je preklinjao, prestala je.

Jasmin, 21-godišnja maserka tvrdi kako je za treću dojku platila 12 hiljada funti, a da ju je pre toga zbog etičkih razloga odbilo više od 50 plastičnih hirurga. Ipak, u međuvremenu su se pojavile brojne priče, pa tako Skvajer tvrdi da je njena treća dojka zapravo proteza i da je Tridevil fiksira na grudi uz pomoće neke vrste lepka.

- Ima ih nekoliko. Kada se uprljaju ne želi više da ih nosi, pa stavi drugu. Prvobitno sam mislio da su prave. Međutim oduvek sam bio skeptičan jer mi nije dala da ih diram. Jednom mi je okrenula leđa, skinula majicu, posegnula rukom prema grudima, uzela je dojku i bacila je na pod! - rekao je Skvajer.

Tridevil je 18-godišnjakove tvrdnje na svojoj Fejsbuk stranici porekla, tvrdeći da je to sve gomila budalaština.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Au

    1. oktobar 2014 | 18:27

    Pa ti si jos ludji od nje sto si isao sa se vidis s njom.... a odavno smo shvatili da je ona psihijatrijaki slucaj tako da me ne cudi

  • ?

    1. oktobar 2014 | 13:41

    A baš je izgledala normalno.

  • Zoks

    1. oktobar 2014 | 22:49

    Lako se vizuelno zakljucuje da je devojka tezak psihijatrijski slucaj, tako da njeni postupci nisu vredni paznje i treba ih ignorisati!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA