Ovo je najopasniji put na svetu! Pogledajte zašto (FOTO) (VIDEO)

"Atlantik oušn" prolazi kroz veoma "opasnu" zapadnu obalu Norveške. Dugačak je 8,3 kilometara i povezuje gradove Molde i Kristijansund, a kada se okean smiri, stvara se spektakularan pogled na otvorene vodene površine

  • 6

Pogledajte dobro ovaj put na Atlantskom okeanu. Krivine, divlje životinje i spektakularan prizor su nešto zbog čega će vam putovanje njime biti jedno od najlepših iskustava u životu.

Put "Atlantik oušn" je dugačak 8,3 kilometara i povezuje gradove Molde i Kristijansund, urbane cente koji se nalaze u fjordovima zapadne Norveške. Put počinje na oko 48 kilometara jugozapadno od Kristijansunda, a završava se 75 kilometara severno od Moldea.

"Atlantik oušn" prolazi kroz veoma "opasnu" zapadnu obalu Norveške, pod nazivom Hustadvik. Oluje koje prosto oduzimaju dah, i koje su česte u ovom regionu, su krivci za krah mnogih brodova.

Ali, kada se okean smiri, stvara se spektakularan pogled na otvorene vodene površine iznad kojih lete raznovrsne ptice, a prizor upotpunjuju foke, ponekad čak i kitovi.

Pogledaj video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dzadza

    2. oktobar 2014 | 18:00

    Mi ne mozemo u ravici da napravimo put, a ovi prave po moru...

  • Revolucionar

    2. oktobar 2014 | 18:21

    A ovi naši ne mogu da održavaju put koji ide kroz pusto polje.

  • Vancouver

    2. oktobar 2014 | 19:42

    Vi sto sve srpsko kritikujete trebalo bi malo da do Vankuvera dodjete pa da vidite gofna od puteva, rupe i na sta im ulice lice. Ako ste tako sposobni, pljunite u sake i pocnite da radite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA