Ova jahta je toliko luksuzna da ima svoju jahtu! (FOTO)

U borbi za luksuz i prestiž, jedna italijanska firma je napravila jahtu koja se odmah izdvojila i zaludela bogate kupce. Pogledajte šta sve nudi "Jade", jedna od najluksuznijih jahti na svetu

  • 13

Da bi neka jahta bila najekstravagantnija i najluksuznija na otvorenom moru, potrebno je zaista da se izdvoji iz mase. Jahta Jade koju je napravila italijanska kompanija CRN je upravo to.

Bazeni, platforme za helikoptere i bioskopi su već viđene stvari, ova jahta ima - svoju jahtu.

Tačnije, radi se o garaži koja se napuni vodom iz okena da bi mogao da u nju stane brod. 18.000 litara vode se isprazni za tri minuta, tako da nema potrebe za liftom ili bilo kakvom hidrauličnom spravom koja bi brod podigla.

Kada brod nije u garaži, ovaj prostor može da se napuni vodom iz okean i da služi kao bazen.

Ova jahta od 60 metara je sagrađena prošle godine i bila je nominovana za nagradu za najbolji enterijer na sajmu u Monaku.

Na jahti je napravljen smeštaj za 13 osoba koji rade kao posluga, a može da primi 10 gostiju koji mogu da uživaju na bilo kojoj od četiri palube.

U jahti se nalazi i lift, kao i teretana i tursko kupatilo.

Pogledajte video o ovom luksuznom brodu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera Uskoković

    3. oktobar 2014 | 19:00

    ja kada dodjem kući posle guranja u prevozu sa summo putnicima, posle vežbanja kung fu bus plus djiju-djica kontrolora... posle šofera koji treniraju kočnice i prevrtanje u krivinama, posle huligana koji tuku te šofere, ne znam jesam li vruć.. ili ladan ko led ili ta voda iz mora u toj jahti !!! sta ja da kažem Jbte...mislim ono ne mislim.......aaaa

  • Anonymous

    3. oktobar 2014 | 16:22

    Cena?

  • Putin

    3. oktobar 2014 | 17:53

    Podseca me na Rodrigesovu jahtu , lik iz GTA Vice City :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA