Ajkula mu odgrizla obe ruke, on ipak doplivao do obale (VIDEO)

Mladić iz Australije je nakon napada morske zveri nekako uspeo da se dovuče do plićaka. Svedoci su potvrdili da je ajkula mladiću sa jedne strane odgrizla deo ruke do lakta, a druge do zgloba

  • 0

Australijanac Šon Polard (23) ostao je bez obe ruke nakon što ga je napala ajkula dok je surfovao na plaži Vil u mestu Esperans. Njega je napala velika bela ajkula i nanela mu ozbiljne povrede.

- Momak je izgubio obe ruke nakon više ujeda. On je takođe pretrpeo i ozbiljne posekotine po nogama - izjavio je doktor iz bolnice u Pertu gde je Šon prebačen nakon napada.

Mladić je nakon napada morske zveri nekako uspeo da se dovuče do plićaka. Njegova devojka je borbu za život svog dečka posmatrala sa plaže na kojoj se sunčala, a svedoci su potvrdili da je ajkula Šonu sa jedne strane odgrizla deo ruke do lakta, a druge do zgloba.

Predsednik okruga izjavio je za tamošnje medije da je momku prvu pomoć ukazao medicinski radnik koji je bio van dužnosti.

Iz Odeljenja za ribarstvo potvrđeno je da je u oblasti u kojoj se dogodio napad uhvaćene dve ajkula, od kojih je jedna bila duga između tri i 4,5 metara.

Ovo je drugi napad u tom mestu u poslednjih godinu dana. Prošlog oktobra velika bela ajkula nanela je ozbiljne povrede jednom muškarcu dok je ronio.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA