Ovaj pitbul je napao konja, to mu je bila poslednja greška u životu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pitbul je odlučno napao konja na jednoj od ulica Brazila, i u tome je bio toliko uporan, da je jedan čovek čak morao da pokuša da pomogne konju i otera napadača motkom. Međutim, konj je uspeo i sam da se izbori sa pobesnelom životinjom

  • 28

Često možemo videti borbe za opstanak u divljini, na prerijama i savanama, gde su glavni akteri lavovi i tigrovi koji jure antilope i zebre kao svoj plen. Međutim, osim divljih životinja, ponekad su i domaće životinje primorane da stupe u sukob sa jedinkom svoje ili druge vrste kako bi preživele.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, može se videti jedan nesvakidašnji obračun psa i konja. Pitbul je odlučno napao konja na jednoj od ulica Brazila, i u tome je bio toliko uporan, da je čovek koji je bio prisutan čak morao da se umeša. On je pokušao motkom da otera krvoločnog pitbula, ali bezuspešno.

U trenutku kada ovaj brutalni napad postaje borba za život, konj počinje da se brani i "uzvraća udarce". On je sebe zaštitio od pobesnelog psa, tako što mu je uzvratio istom merom. Pitomi konj je postao divlji dok je gazio i bacao, sada bespomoćnog psa, noseći ga u zubima i napadajući ga agresivno.

Ova tuča se na kraju završila tragično po psa, što nije bilo očekivano s obzirom da je njegova rasa kao stvorena za borbe.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pavle

    3. oktobar 2014 | 15:52

    Konju, izvini na imenu, ali svaka ti cast, konji su ipak neki na dve noge....

  • Lelemood

    3. oktobar 2014 | 15:13

    Bravo za konja!

  • marija

    3. oktobar 2014 | 15:03

    neka ga zgromio. ljudski odpad koji je napravio te rase. on se ne zaustavlja ni posto ga je konj izgazio. i posle ovi vlasnici koji pricaju da je to toga kako ga vaspitas. ni ne znaju zbog cega su te rase pravljenje. genetika kvrc u glavi, nema tu posle kako si ga vaspitao, taj se ne zaustavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA