Ovo će biti najlepše putovanje u vašem životu. Evo i zašto (FOTO)

Jesenji dani predstavljaju idealno vreme za putovanje na Bliski Istok, a boravak u svetskoj prestonici raskoši i luksuza Dubaiju zasigurno će biti iskustvo koje ćete dugo pamtiti

  • 3

Dubai, grad superlativa, najbržeg, najvećeg, najvišeg i najraskošnijeg. Grad koji svake godine privlači sve veći broj turista iz čitavog sveta, oaza u sred beskrajne pustinje, ekstravagantna destinacija, luksuzno mesto za odmor, uživanje i šoping i biser Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Burž El Arab, čuveni hotel Jedro, jedini je hotel sa 7 zvezdica u svetu i jedno od prvih svetskih arhitektonskih čuda Dubaija. Ovaj najviši hotel u svetu je ujedno i zaštitni znak ovog grada. 828 metara visoka građevina Burž Kalifa je najviša zgrada na svetu, koja oduzima dah svojom monumentalnošću i razmerama, kao i Dubai mol, najveći tržni centar na svetu kroz koji nedeljno prolazi 750 hiljada posetilaca.

Ovde nije kraj čudima arhitekture i originalnosti bogatih graditelja Dubaija, koji su ovaj grad ukrasili famoznim ostrvom u obliku palme, kao i veštačkim arhipelagom ostrva koji obrazuje mapu sveta. Na ovim ostrvima se nalaze luksuzne vile bogataša, mali privatni rajevi najvišeg svetskog jet-seta i predstavljaju neverovatan prizora za svakoga ko Dubai posmatra sa neba.

Plan i program putovanja, kao i aktuelne cene možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • bekicalp

    10. oktobar 2014 | 19:03

    Mala sugestija. Burj Al Arab nije jedini hotel na svetu sa 7 zvezdica. Drugi je Emirates Palace u Abu Dhabi. Međutim, oba hotela su zvanično sa 5 zvezdica ali su sami sebe ocenili sa 7 (self- declared). Inače Dubai je zaista impresivan jer živim u njemu.

  • dead end

    8. oktobar 2014 | 11:18

    Nemam kartu ni do Prištine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA