Ovo je čovek koji je za 10 minuta ubio 50.000 komaraca!

U sredu u 18 časova Toni Matas (43) nije više mogao da gleda kako se njegova nebesko plava vrata crne od komaraca koji su vrebali priliku da mu se napiju krvi. Odlučio je da se obračuna sa njima

  • 12

Zzzzzzzz... Zvuk koji vam je verovatno najviše smetao ovog leta. Toni Matas (43) objavio je rat svim komarcima koji povrede teritorijalni integritet njegove kuće. On je pronašao idealn i jednostavan način da ih se oslobodi zauvek.

On je s jezom gledao kako mu roj ovih beštija navire u kuću u osječkom naselju Retfala. Komarci mu nikad nisu bili dragi, ali se uzdao u gradske vlasti da će zaprašivanjem ipak nekako uspeti da ih istrebe, prenosi portal "24sata.hr".

U sredu u 18 časova nije više mogao da gleda kako se njegova nebesko plava vrata crne od komaraca koji su vrebali priliku da mu se napiju krvi. Kad već gradske vlasti ne mogu, Toni je odlučio da se zauvek obračuna s njima. I zaista, u samo 10 minuta potamanio je neverovatnih 50.000 komaraca!

- Tečnost koja se u stočarstvu koristi za zaštitu stoke od insekata pomešao sam s vodom i njom poprskao garažna vrata. Komarci nisu ni znali šta ih je snašlo, padali su kao pokošeni u veliku kantu. Svi zajedno teže 20-ak dekagrama - govori ozareni Toni ponosno pokazujući impresivni ulov.

On kaže da su se neki od njih pomerali i dan kasnije, ali da nisu mogli da lete.

- Ipak, ni zaprašivanje baš ne daje rezultata. Koliko god ih zaprašuju, ništa ne pomaže. Od njih ne može da se živi danju, a kad padne noć, ne može da se izdrži - žali se osječki terminator Matas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA