Evo kako da naplatite 10 dolara od Red Bula

Otkako je Red Bul objavio da će davati po 10 dolara svakome ko je popio to piće u poslednjih 12 godina, sajt na kome se možete prijaviti za taj novac je padao nekoliko puta zbog ogromne posete. Evo kako možete i vi možete da se prijavite

  • 7

Juče se pojavila vest da Red Bul plaća 10 dolara odštete svima koji su u proteklih 12 godina popili barem jednu limenku ovog energetskog napitka.

Tačnije, Red Bul je izgubio parnicu na osnovu lažnog marketinga, jer nam limenke istog ne daju krila, i složio se da isplati po 10 dolara svakome ko popuni formular ili da Red Bul proizvode u vrednosti od 15 dolara.

Formular izgleda kao na slici ispod, a popunjavate polje sa imenom i prezimenom, zatim ispod je adresa na kojoj stanujete, grad, država, broj telefona i adresa vašeg mejla na dnu formulara.

Ako želite novac, formular možete popuniti OVDEPodaci koje ostavite biće korišćeni samo u svrhu sudskog poravnanja.

Red Bul je dužan da isplati 13 miliona dolara odštete, tako da, biće isplaćene odštete do te cifre. Ako želite delić kolača, preporučujemo da požurite.

Zvanično se formular može popuniti do 2. marta 2015, ročište za isplatu odštete počinje 1. maja iste godine, a vaših 10 dolara možete da očekujete 150 dana od tog datuma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • De la Kućiva

    9. oktobar 2014 | 13:35

    Popunimo formulare i čekajmo dan isplate koji pada baš na veliki praznik - Sveti Nikad!

  • Asa

    9. oktobar 2014 | 13:49

    Ovo je samo za SAD sta pricate. Ajd nek neko popuni to ako moze

  • Neko

    9. oktobar 2014 | 14:27

    Ovde nema Srbija (Yugoslavija) samo zemlje srednje Amerike.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA