NISAM MONSTRUM: Ovom čoveku je od lica ostalo samo oko! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Amerikanac Redži Bibs boluje od retkog genetskog poremećaja usled kojeg ima brojne tumore na telu, a posebno na glavi. Zbog njegovog izgleda gotovo svi ga se plaše

  • 1

Amerikancu Redžiju Bibsu (49) iz Hjustona ceo život je bukvalno pakao. Ovaj muškarac boluje od retkog genetskog poremećaja zbog kojeg mu lice potpuno deformisano i prekriveno tumorima.

Bibs boluje od neurofibromatoze, bolesti koju karakterišu tumorske promene na koži, organima nervnog sistema, rukama, i  naručito na očima.

Redži od ove bolesti pati od malena. Zbog izgleda su ga diskriminisali i smejali mu se tokom školovanja. Profesori su čak tražili da on nosi masku preko lica kako ne bi plašio drugu decu. I nakon završetka školovanja, Bibs se suočavao sa istim problemima.

- Jednom prilikom otišao sam do drajv-in restorana kako bih uzeo hranu. Kada sam došao do radnice koja je trebala da mi da hranu ona se uplašila. Počela je da vrišti i bacila je hranu na mene - rekao je Redži.

Nakon što mu je brat 2006. godine preminuo od iste bolesti, on je odlučio da se ne sakriva od javnosti.  Bibs je praktično postao neformalni portparol ljudi koji pate od iste bolesti kao i on, a takvih je u Americi  oko 3.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mari 11.10.2014

    11. oktobar 2014 | 10:55

    Covek je bolestan, a bolest nažalost nikoga ne krasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA