NEMOJ DA PLAČEŠ: Vlasnik se poslednji put pozdravlja s psom dok ga uspavljuju (VIDEO)

Dok su se rastajali vlasnik i njegov pas, muškarac je sve vreme grlio i ljubio životinju koja ga je gledala pravo u oči

  • 58

Poslednji pozdrav čoveka i njegovog najboljeg prijatelja psa Otela, tužniji je no što možete da predpostavite. Ovaj oproštaj sa životinjom koja je godinama živela sa Markosom Pimentom i porodicom u toplom domu, podjednako je srceparajući kao i pozdravljanje sa nekom bliskom osobom.

 

Dva momka iz Portugalije snimili su poslednjih nekoliko minuta života svog psa pred eutanaziju. Pas je bio već vrlo star i bilo je neophodno da se uspava kako se ne bi sprečila bol ljubimca i agonija njegovih staratelja.

 

Na Jutjubu je obavljen snimak ovog potresnog događaja, u kom se, u samo nekoliko minuta, može uočiti bliskost i povezanost psa i ovog momka. U poslednjim trenucima svog života pas je gledao svog najboljeg prijatelja pravo u oči, dok ga je mladi muškarac mazio i ljubio sve dok nije izdahnuo.

 

Pogledajte snimak:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ns

    10. oktobar 2014 | 13:25

    Nemam srce da pogledam ovo :(

  • ljiljana

    10. oktobar 2014 | 14:01

    Ni ja nemam snage da pogledam... Već sam doživela uspavljivanje svog psa.. DANIMA SAM PLAKALA.. Ljubav između psa i čoveka je neopisiv. Radost dok je uz tebe, i tugu kada ga izgubiš mogu da razumeju samo oni koji imaju ljubimce.

  • Razzor

    10. oktobar 2014 | 19:40

    Mislim da se ljudi ipak ''olako'' odlučuju za eutanaziju. Ovaj pas mi uopšte ne izgleda tako loše, u bezizlaznoj situaciji. Ja to nikada ne bih uradio svojim psima, ali baš NIKADA. I moja baba je bila bolesna, nepokretna 3 godine pa je nismo uspavali. Ne vidim ništa ''humano'' u eutanaziji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA