Evo šta droga krokodil napravi od čoveka (VIDEO)

Droga "krokodil" se pojavila 2002. u Sibiru i nekoliko puta je jača od heroina. Ime je dobila po tome što koža na mestu na kojem se ubrizgava prvo liči na krljušti krokodila da bi zatim meso počelo da truli i bukvalno da otpada

  • 35

Na internetu se pojavio jedan od najgorih video snimaka koji pokazuje kako izgleda i kako se ponaša osoba na "krokodilu". Jeziva nova droga "krokodil" koja bukvalno izjeda tela zavisnika i stvara rane slične krljušti, ostavlja strašne fizičke posledice već na početku konzumiranja.

Droga se pojavila 2002. u Sibiru i nekoliko puta je jača od heroina. Ime je dobila po tome što koža na mestu na kojem se ubrizgava prvo liči na krljušti krokodila da bi zatim meso počelo da truli i bukvalno da otpada. Načinjena je od miksa teških metala, benzina, crvenog fosfora i kodeina, koji se svi mogu naći u slobodnoj prodaji.

"Krokodil" se pojavio i u Srbiji, a nedavno je na jednu kliniku u Beogradu primljen pacijent ovisnik od njega u bveoma teškom stanju.

Upozoravamo čitaoce da video koji sledi ima eksplicitne scene koje mogu da budu uznemiravajuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bezimena

    10. oktobar 2014 | 22:26

    Proklet bio i onaj ko izmisli sve vrste droga,i cigare i te gluposti,samo svima zivot upropasti!

  • ivana

    10. oktobar 2014 | 21:39

    Ne mogu da shvatim sta to treba da se desi coveku pa da spadne tako nisko? İ gde je ovde zadovoljstvo??? Boze sacuvaj nas i nasu decu ovakvog zla....ovo je strasno!!!! Ne mogu reci da ga zalim mada je zalosno videti na sta covek moze da spadne.....

  • AL

    10. oktobar 2014 | 19:54

    Mrzim drogu, mrzim narkomane i muka mi je kad vidim ovako nesto!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA