KAO U HORORU: Medved upao u kolibu tražeći hranu i potpuno je rasturio (FOTO)

Laura Vilson (30), koja radi u Nacionalnom parku Grand Teton u Vajomingu mirno je doručkovala kada joj je u kolibu provalio medved. Na sreću, ostala je pribrana i čak napravila nekoliko sjajnih fotografija

  • 2

U Nacionalnom parku Grand Teton u Vajomingu u Americi, dogodila se nesvakidašnja scena kada je medved u potrazi za hranom ušao u drvenu kolibu, u kojoj je u tom trenutku doručkovala Laura Vilson (30), i demolirao je.

Vilsonova koja radi u ovom parku, bila je šokirana kada je videla ogromnu gladnu životinju ispred sebe. Medved je prvo provirio kroz prozor i uz pomoć svojih kandži ga polomio, i ušao unutra.

- Bila sam sigurna da je bio u potrazi za hranom. Ništa od zaštite nisam imala kod sebe, tako da mi ništa drugo nije ostalo sem da ostanem tu gde jesam - rekla je Vilsonova.

- Pokušala sam da ga uplašim tako što sam udarala u tiganj i lonac, ali to nije uspelo - rekla je ona.

I pored toga što je bila veoma uplašena, ova hraba žena nije htela da pobegne glavom bez obzira, već je dohvatila kameru i napravila nekoliko sjajnih fotografija.

Na sreću, rendžeri ovog Nacionalnog parka, koji se brinu o sigurnosti, stigli su na vreme i uspavali medveda kako bi uspeli da ga na lak i bezbedan način prenesu u njegovo prirodno stanište.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA