Ovaj lik je progutao ceo smartfon, pogledajte kako su mu ga lekari izvadili! (VIDEO)

Tim lekara je uspeo da reši ovaj problem dok je pacijent bio pod anestezijom, ali nisu uspeli da prikriju svoju šokiranost onim što su izvadili iz usta ovog mladića iz Južne Afrike

  • 6

Neidentifikovani pacijent došao je u bolnicu u Klerksdorpu, u Južnoj Africi, sa nesvakidašnjim problemom i zahtevom. On je progutao smartfon kojeg je bilo moguće izvaditi samo uz pomoć medicinskih stručnjaka.

Ovaj zahvat je bio izveden od strane lekara koji su morali pacijentu da daju sedative, kako bi izdržao ceo proces vađenja predmeta iz usta.

Na snimku objavljenom na Jutjubu, može se videti pacijent, koji je pod anestezijom u krevetu, okružen doktorima. Oni su prvo isisali njegovu pljuvačku iz desni i jezika, a potom umetnuli metalnu konstrukciju da bi lakše došli do ovog elektronskog uređaja.

Jedan od članova medicinskog osoblja, Edvin Šingo, snimio je ovu neverovatnu scenu operacije još u maju 2012. godine, ali se video tek sad pojavio u javnosti. Čak su i lekari bili zaprepašćeni onim što su videli, pa se na snimku mogu čuti razni komentari iznenađenja kao i smeh ponekog prisutnog koji nije mogao da se uzdrži od ovakve reakcije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BigFoot

    14. oktobar 2014 | 12:46

    Nije progutao, samo zaglavio u grlu. Verovatno pokušao tako da ukrade.

  • JoGoGo

    14. oktobar 2014 | 14:31

    Колики кретен мораш бити да гурнеш толики телефон у уста!Запенио ко крава кад прежива!

  • Vlada

    14. oktobar 2014 | 13:32

    Kakv debil

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA