MORSKO ČUDOVIŠTE: Snimljena džinovska kraba u plićaku (FOTO) (VIDEO)

Slika džinovske krabe koja se pojavila na internetu naterala je mnoge da pomisle da morska neman postoji, dok ima onih koji smatraju da je u pitanju fotošop

  • 7

Primorski gradić Vistable koji je poznat po ostrigama, uskoro bi mogao da bude preplavljen posetiocima koji su željni lova na najvećeg raka u Britaniji. Na internetu se pojavila fotografija raka dugačkog više od 20 metara kako se skriva u plićaku.

Iako neki insistiraju da je upravo ova sumnjiva fotografija dokaz postojanja "Krabzile" kako su meštani nazvali ovu neman, drugi smatraju da je u pitanju igra svetlosti i senki na peskovitom morskom dnu, dok treći veruju da je u pitanju još jedna internet šala i dobar fotošop.

Fotografija prikazuje konture džinovskog raka u plićaku u luci Kent, spram ovog morskog čudovišta brodovi izgledaju sićušno.

Fotografija je objavljena na jednoj internet stranici koja prikuplja neobične pojave. Jedan od stanovnika veruje da monstruozno biće zaista postoji. On uverava da ga je prošlog leta ugledao dok je lovio rakove sa sinom.

- Na početku sam video nekakave senovite pokrete pod vodom, a onda se izdigao iz vode. Sećam se da sam pomislio: "Kakvo neobično drvo", ali zatim je pokazao klešta i počeo da mrda očima - ispričao je očevidac.

Inače, najveća poznata vrsta raka je japanski divovski morski pauk, s rasponom nogu od oko 4 metra.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: kentonline.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA