NOVO OPASNO LUDILO NA INTERNETU: Snimaju se kako se polivaju ključalom vodom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Za razliku od Ledenog izazova, polivanje boli neuporedivo više, jer se izazivači i izazivani polivaju vrelom vodom. Posledice ovog izazova su izuzetno bolne i ostavljaju trajne ožiljke, pa se postavlja pitanje: zašto bi neko ovo uopšte radio?

  • 19

Novi internet izazov je potpuno obuzeo ljude širom sveta koji nisu ni svesni da je ovog puta sama ideja otišla predaleko. Posle Ledenog izazova koji je naterao ljude da se polivaju kofama punim hladnom vodom i kockama leda, iako je početna ideja bila akcija prikupljanja novca u svrhu istraživanja i lečenja retke bolesti - amiotrofične lateralne skleroze, nastupila je nova manija koja je prerasla u glupost opasnu po zdravlje.

 

Ovog puta, polivanje boli više nego inače, jer se izazivači i izazivani polivaju ključalom vodom. Posledice ovog izazova su izuzetno bolne i ostavljaju trajne ožiljke, pa se postavlja pitanje: zašto bi neko ovo uopšte radio?

 

 

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, prikazan je mlad muškarac čija su leđa u ožiljcima i opekotinama, posle snimanja ovakvog "vrućeg avanturističkog" videa.

 

 

Zarad dobrog snimka, ljudi su se prskali vrelom vodom ili samo gurali ruke u šerpe na šporetu i tako zaradili velike opekotine. Kakav će biti sledeći svetski izazov?

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 123

    20. oktobar 2014 | 18:14

    Potpuno ih podržavam! BRAVO! Super-to ne može svako! Budale uvek treba podržati u ovakvim kretenskim stvarima kada sami sebi razbijaju glavu! Još više bi bili "IN" kada bi ovo radili sa vrelom kiselinom. Ajd da vidimo ko je "naj faca"! Ja naravno sebi ne bih nikada nešto ovako uradio al kretene treba uvek "paliti" i smejati im se kada sami od sebe prave idiote.

  • русииа

    20. oktobar 2014 | 15:50

    ... Успут ово је све" fake"

  • markoss

    20. oktobar 2014 | 16:44

    naravno da je fake od ovog se umire na licu mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA