BUTINAMA LOMI LOBANJE: Ovo je Ana Konda, najjača žena na svetu! (VIDEO)

I pored toga što je poznata po svojoj snazi, ona sebe ipak ne smatra bodibilderkom već stalno ističe da obožava svoje obline, grudi i zadnjicu, a na društvenim mrežama redovno objavljuje video klipove koji su često veoma provokativni

  • 5

Jedna žena iz Nemačke koja se bavi rvanjem, može u potpunosti da opravda motiv kluba koji je osnovala i u kom trenira. Klub propagira priču da žena može da ima toliku snagu da se suprostavi muškarcu, što upravo Ana Konda i može.

Naime, njene butine su toliko jake, da bez problema njima može da zgnječi i razbije lubenicu na pola, a veoma lako može i da polomi nečiju lobanju.

Ona je pre tri godine osnovala klub koji je imao za cilj da se u njega učlane sve žene koje su želele da se bave pravim muškim rvanjem, klub u kom će žene bez problema moći da pokazuju svoje mišiće zbog kojih neće biti diskriminisane, a muškarci su i više nego dobrodošli, sve dok su poslušni, da uskoče u ring i upuste se u borbu sa njima.

Iako je Ana poznata po svojoj snazi, ona sebe ne smatra bodibilderkom i obožava svoje obline, grudi i zadnjicu, a na društvenim mrežama je itekako aktivna.

Konda redovno objavljuje video klipove na kojima iskazuje svoju snagu, a oni nekad umeju da budu toliko provokativni da su ih nekoliko puta administratori Fejsbuka i Jutjuba uklonili.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: vice.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA