Majku i ćerku u kući strave napali klovnovi veštačkim penisima!

Incident se dogodio u kući strave u Americi, kada su muškarci koja su bili obučena kao klovnovi seksualnim pomagalima napali ženu i njenu ćerku tinejdžerku

  • 1

Amerikanka Regina Janito i njena 17-godišnja ćerka tužile su kuću strave u Montgomeriju, tvrdeći da su u njoj seksualno zlostavljane i verbalno maltretirane od strane dva radnika koja su na sebi imala klovnovske maske.

Majka i ćerka podnele su tužbu za namerno nanošenje duševnih bolova, napada i nemara od strane ta dva radnika.

- Ponašanje zaposlenih prelazi sve granice pristojnosti i zdravog razuma. Moja klijentkinja i njena ćerka su istraumirane povodom ovog događaja. Nadamo se da će se cela stvar brzo rešiti - izjavio je advokat koji radi na ovoj parnici.

Prema tužbi, Janito i njena ćerka su ovu kuću posetile 11. oktobra, kada su ih na parkingu dočekala dva čoveka obučena u maske klovnova. Jedan od njih prišao je sa veštačkim penisom u rukama 17-godišnjoj devojčici, dok je drugi simulirao seksualni čin pred majkom.

- Dela koja su počinjena od strane ova dva radnika su izvan standarda civilizovanog ponašanja i van okvira onoga što je društvo spremno da toleriše - navedeno je u tužbi.

(Telegraf.rs / Izvor: dailyherald.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA