MISLILI STE DA SU NAŠI PUTEVI LOŠI? Pogledajte ovu rupu (VIDEO)

Pri prevrtanju mešalice za beton, stvorena je ogromna rupa na putu, prečnika ove mašine, koja je bukvalno, upala ispod ulice ruskog grada Voronježa

  • 9

U gradu jugozapadne Rusije Voronježu, desilo se nešto neverovatno kada se mešalica za beton otkačila od kamiona koji je prevozio ovaj građevinski materijal. Mešalica je zbog svoje velike mase pretežala tokom vožnje i prevrnula čitavo vozilo.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, može se videti kako je sve to izgledalo iz ugla vozača i njegovog suvozača u automobilu koji se kretao neposredno iza ovog građevinskog miksera. Pri prevrtanju ove mašine, stvorena je ogromna rupa na putu, prečnika ove mešalice koja je bukvalno, upala ispod ulice ovog ruskog grada.

Inače, ovaj grad u Boronješkoj oblasti je bitna železnička raskrsnica, kao i mesto kroz koji prolazi centralni deo autoputa Rostov na Donu - Moskva, tako da je kvalitet puteva i materijala od koga je napravljen od izuzetnog značaja za saobraćaj u Rusiji.

Možda je čak i ironično što je baš mešalica za beton, napravila rupu u betonu. Možda su mogli odmah, na licu mesta da "zakrpe" ovaj oštećeni deo saobraćajnice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vadimiv Kovenko

    24. oktobar 2014 | 16:58

    Jupa je otvoj na pjozoju, na vjatima..

  • Srbija u EU

    24. oktobar 2014 | 18:11

    Pa sta je to cudno, Rusija je to...tamo radis sta hoces ako si politicki podoban, kao u Slobino vreme. Sloba za svo vreme vladavine nije ni jedan put asfaltirao jos od doba Tiata su stajali krateri na putevima, kada je zglazno i kada su dosle donacije EU, kompletno je sve aflatirano skoro u svakom gradu Srbije. To su cinjenice koje niko ne moze da obori, nebitno ko je kako politicki opredeljen ali to se mora priznati.

  • aBv

    24. oktobar 2014 | 17:26

    Da, naši putevi jesu loši!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA