OVO JE IPAK NAJVEĆI BOLESNIK NA PLANETI: Otkopao leševe 29 devojčica i oblačio ih da bi im proslavio rođendan! (FOTO) (VIDEO)

Mrtve devojčice oblačio je u kostime kako bi im proslavljao rođendan. Ovaj bolesni istoričar, iskopao je oko 150 grobnih mesta. Moskvin je otkopavao tela dece, uzrasta od tri do dvanaest godina, kako bi ispunio svoje bolesne fantazije

  • 17

Anatoli Moskvin (46) šokirao je svet kada je u javnost dospeo njegov snimak na kojem su leševi devojčica, obučeni u bizarne kostime. On je obišao više od 700 grobalja i otkopao dečije leševe.

Mrtve devojčice oblačio je u kostime kako bi im proslavljao rođendan. Ovaj bolesni istoričar, iskopao je oko 150 grobnih mesta. Moskvin je otkopavao tela dece, uzrasta od tri do dvanaest godina, kako bi ispunio svoje bolesne fantazije.

Od devojčica je pravio mumije, oblačio im haljine, čarape i različitu garderobu i leševima  organizovao rođendanska slavlja. Pored toga, imao je spisak imena po kojima je zvao svoje mumije.

Moskvina koji govori čak 13 jezika, neki su opisivali kao genija.

Detektivi su pronašli video snimak koji je Moskvin napravio, i šokiralo ih je kada su čuli šta je ovaj monstrum ponavljao:

- Ove lutke su napravljene od mumificiranih ljudskih ostataka.

Policija je takođe navela da je Anatoli Moskvin prikuljao podatke o svim žrtvama koje je iskopao, kao i da je na njegovom računaru pronađeno uputstvo koje govori kako od čoveka napraviti mumiju. On je otkopao čak 29 devojčica!

Ovaj čovek koji živi u centralnoj Rusiji, uhapšen je 2011. godine, ali mu se neće suditi za počinjene zločine, jer kako se navodi - nije psihički sposoban za suđenje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ne osudjujte coveka

    25. oktobar 2014 | 16:44

    On se ovde naziva monstrumom a to nije.On je smo teško psihički bolestan.Ovo što je radio je odvratno,bolesno,morbidno ali on je lud a ludost je bolest.Ogromna je razlika između manijaka i ludaka.

  • zena

    25. oktobar 2014 | 15:55

    Daleko od toga da je ovo normalno ali covek bar nikoga nije povredio ubio i silovao kao nasi manijaci

  • Simke PFC

    25. oktobar 2014 | 19:05

    COVEK IMA STVARNO VELIKE PROBLEME U DUSI!!! ALI NIJE NAJBOLESNIJI !!! ONI STO UBIJAJU ZIVE I NEMAJU RESPECT PREMA ZIVOTU TO SU BESTIJE!!OVAJ JE SAMO MENTALNO PUKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA