HOĆEŠ LI TROJKU SA ISUSOM: Da li je ovo najgore muvanje na svetu? (VIDEO)

"U Bibliji piše da gladne treba nahraniti a žedne napojiti, što kažeš na večeru", "Jesi li ikad razmišljala o ljubavnom trouglu: ti, Isus i ja" neke su od "žvaka za muvanje" momaka Zagrebačke nadbiskupije

  • 3

Nekoliko momaka iz Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, osmislili su nove i originalne metode, uz pomoć kojih mogu da osvoje srce bilo koje devojke. Umesto već viđenih i izlizanih fraza, ovi mladi muškarci su pokušali da unesu neke novine u tajne flertovanja i dodvoravanja devojkama.

Oni su na svom Jutjub kanalu objavili snimak na kome su pokazali svoje umeće i kreativnost u "muvanju" lepše polovine. U objašnjenju koje prati ovaj video, stoji: Drage cure, sigurno su vam dečki znali „uletiti“ s tipičnim i izlizanim frazama kao što su: „Gde si bila celog mog života?“ ili „Hej mala, tvoje noge mora da su umorne jer mi hodaš po mislima sve vreme.“ Baš iz tog razloga, odlučili su da promene neke stvari u ljubavnim životima mladih.

Sve "fore" su u isto vreme vrlo duhovite, ali su i u duhu njihove katoličke vere, tako da je vrlo zabavno čuti ovako nešto. Još uvek nije dokazano da li se devojke "pale" na ovakve komentare ili se samo dobro nasmeju.

"U Bibliji piše da gladne treba nahraniti a žedne napojiti, što kažeš na večeru", "Jesi li ikad razmišljala o ljubavnom trouglu: ti, Isus i ja", "Sutra je nedelja, tvoja ili moja župa", neke su od "žvaka za muvanje"ovih Hrvata.

Devojke, na koju vi padate?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DELIJA ZAUVEK

    6. novembar 2014 | 17:21

    Боже опрости им

  • vladan

    6. novembar 2014 | 11:16

    Pa i nisu im neke bas....ne znam gde to ribe padaju na te fore,mozda u ZG...

  • gzz

    6. novembar 2014 | 13:32

    Ovaj u crvenoj majici je sladak da bi ga razapeo ko Isusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA