Snimljeno čudovište iz Loh Nesa! (FOTO) (VIDEO)

- Da mi je neko drugi rekao za ovo stvorenje, ne bih mu verovao, jednostavno u pitanju je nešto nenormalno - objasnio je čovek koji je zabeležio pojavljivanje ovog čudovišta

  • 9

Ričard Kolis (58), uzgajivač drveća iz Škotske, uspeo je da zabeleži nešto neubičajno prilikom vožnje duž obale jezera Loh Nes. Ovo stvorenje nazvano Nesi je velika životinja koja živi u dubinama tog jezera.

Izveštaji govore da se biće pojavilo u 6. veku, međutim još uvek ne postoje čvrsti dokazi koji objašnjavaju njegovo postojanje. Neki su čak spekulisali da je čudovište Nesi mrtvo i da se neće više pojavljivati.

- Vozio sam duž obale jezera Loh Nes i primetio sam nešto u vodi, pa sam napravio par fotografija - objasnio je Ričard.

Takođe, napomenuo je da što je više gledao ka vodi, to mu je sve manje bilo jasno šta stvorenje predstavlja. Čudovište iz Loh Nesa spazio je na oko 150 metara od obale, na svega par minuta. To vreme je bilo dovoljno da ga zaintrigira i oduševi, pa je tako usplahiren odmah pozvao svoju ženu i sve joj ispričao.

- Ona je mislila da zbijam šale sa njom, ali na mom moblinom telefonu postoje dokazi - izjavio je Kolis.

Ono što je zanimljivo jeste da se ovo čudovište već pojavljivalo, ili su ljudi samo tako mislili. Posle ovih fotografija, sve ove situacije se dovode u pitanje. U oba slučaja u pitanju su bila bića sa dugačkim vratom i malom glavom.

Na kraju, Ričard i njegova žena su zaključili da je nemoguće da je u pitanju foka zbog ovakvog jedinstvenog izgleda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailyrecord.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA