Evo šta spremačice u hotelima ZAISTA rade u vašoj sobi! (VIDEO)

Zahvaljujući skrivenoj kameri koja je postavljena u jednu hotelsku sobu, videli smo ponašanje spremačice koja je u istu ušla

  • 0

Svi volimo da mislimo da su naše lične stvari bezbedne kada napustimo hotelsku sobu u kojoj odsedamo, ali ovaj snimak pokazuje da nije baš tako.

Zahvaljujući skrivenoj kameri koja je postavljena u jednu hotelsku sobu, videli smo ponašanje spremačice koja je u istu ušla. Po ulasku u sobu prvo što joj je privuklo pažnju bili su Plejstejšn 3 i tablet, a nakon toga se bacila na laptop koji je gost ostavio u sobi.

Nakon što je završila sa tehnikom, prešla je na prtljag, ali ni tu nije našla ništa interesantno. Na snimku se ne vidi da je napravljena bilo kakva materijalna šteta ili da je bilo šta ukradeno. Međutim, jedan od jutjub korisnika je ukazao na problem da je, nakon što je očistila kupatilo i toalet, istim rukavicama dodirivala jastuke i posteljinu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA