DA POŽELITE SMAK SVETA: Pogledajte luksuzno sklonište koje će vas zaštiti od nuklearke! (VIDEO)

Grupa arhitekata odlučila je da jedan stari silos u kome su se čuvale nuklearne rakete u Kanzasu pretvori u luksuzne stanove za post-apokaliptični period

  • 4

U slučaju da nastupi Apokalipsa, određenoj grupi ljudi to neće teško pasti, jer će biti u svojim luksuznim stanovima koji su napravljeni od starog silosa za rakete, i koji koštaju po neverovatnih 3 miliona dolara.

Grupa arhitekata odlučila je da jedan stari silos u kome su se čuvale nuklearne rakete u Kanzasu pretvori u luksuzne stanove za post-apokaliptični period. Međutim, nisu očekivali da će biti ovoliko popularni i da će ih rasprodati sve u jako kratkom vremenskom periodu, tako da sada planiraju izgradnji sledećeg kompleksa.

Ako želite stan koji zauzuma ceo nivo, to će vas koštati 3 miliona dolara, a pola nivoa je 1,5 miliona. U ovom luksuznom kompleksu koji će moći da primi oko 70 ljudi, imaće zalihe smrznute hrane, prečišćšenu vodu, bioskop, bazen, čak i veštačke prozore koji će prikazivati idilične pejzaže spoljnog sveta, koji će tada verovatno biti uništen.

Ovaj kompleks stanova se nalazu ispod zemlje, i može da izdrži sve, od nuklearnog napada do bilo kakve prirodne katastrofe. Svaki stan je već prodat, i trenutno je u izgradnji.

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA