ŽENA MU ODSEKLA PENIS, PA SLOMIO VRAT: Da li je ovo najveći baksuz na svetu? (VIDEO)

Bivši marinac Džon Vejn Bobit (47) koji se zove kao čuveni glumac vestern filmova, postao je široj javnosti poznat još 1993. godine, kada mu je supruga odsekla penis. O tom događaju mediji u Americi su naširoko pisali, a zbog nedavne saobraćajke ponovo je u žiži javnosti

  • 0

Amerikanac Džon Vejn Bobit (47) povredio je vrat u saobraćajnoj nesreći u Njujorku, ali ta informacija ne bi ni zasluživala da se nađe u medijima da nije reč o čoveku čija je životna priča gotovo filmska.

Bivši marinac koji se zove kao čuveni glumac vestern filmova, postao je široj javnosti poznat još 1993. godine, kada mu je supruga odsekla penis. O tom događaju mediji u Americi su naširoko pisali.

Njegova supruga Lorena mu je, dok je spavao, odsekla penis nožem dugim 20 centimetara. Odsečeni deo je bacila kroz prozor.

Na njegovu sreću, nakon tog incidenta, supruga je ipak pozvala hitnu pomoć. Medicinske ekipe su brzo reagovale, Lorena im je pokazala gde je bacila odsečeni deo i lekari su mu posle desetočasovne operacije spasili Vejnovu "muškost".

Nakon toga, Džon Vejn tvrdi da je spavao sa 70 žena, a čak je glumio i u porno filmovima.

- Iako su mi lekari nakon operacije rekli da neću moći da imam seks jer su povrede bile teške, ja sam ih uverio u suprotno - rekao je on.

Nakon saobraćajke u kojoj je povredio vrat ovaj marinac je ponovo dospeo u žižu javnosti. I ovoga puta lekari kažu da će se uprkos povredama potpuno oporaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA