Ovo je najveća fabrika seks-igračaka. Pogledajte kako izgleda (FOTO) (VIDEO)

Seksualne igračke su doživele procvat u poslednje vreme, o čemu govori i ogroman porast proizvodnje ove fabrike iz Kine

  • 6

U Kineskom gradu Ningbo, postoji najveća farbika na svetu koja se bavi proizvodnjom seksualnih igračaka i pomagala. Oni svojom prodajom zadovoljavaju najrazličitije delove ove države, kao i njene stanovnike.

Fabrika je počela sa proizvodnjom pre pet godina i uglavnom se koncentrisala na kupce u Kini, Japanu i Turskoj. Međutim, sada ih je preplavila tražnja prisutna u celom svetu.

Printskrin: Youtube/VICE Printskrin: Youtube/VICE

Jedan od radnika je objasnio da im ovaj posao ne dozvoljava da dišu, jer se proizvodnja u poslednje vreme mnogo razvila.

- Kada sam počeo sa radom u ovoj fabrici, imali smo jednu vrstu lutke. Sada, naša ponuda obuhvata 10 različitih tipova lutaka - izjavio je radnik Lili.

Takođe, radnici se žale da im je ponekad jezivo kada vide sve te delove po magacinu fabrike. A oni koji žele da nabave ovakve lutke moraju da izvoje 30 dolara.

Printskrin: Youtube/VICE Printskrin: Youtube/VICE

Da su ove lutke popularne u celom svetu, govori i priča o bračnom paru, koji je svoj seksualni život "začinio" igračkama u vrednosti od 20.000 dolara.

Pogledajte video:

YouTube / VICE

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA