VANZEMALJCI NAPADAJU: Leteći tanjir snimljen iznad Arizone (VIDEO)

Američka država Arizona poznata je po pričama o vazemaljcima i bliskim susretima treće vrste, kao i po činjenici da se čak 11 vojnih baza nlazi na ovom području, što dodatno izaziva sumnje javnosti

  • 10

Arizona predstavlja raj i nepresušni izvor za sve ljude fascinirane NLO fenomenima i one koji veruju u život van planete Zemlje. Pre dve nedelje desio se još jedan u nizu sličnih slučajeva, kada je jedna žena ugledala na nebu leteći objekat koji liči na tanjir. Dženi Horn je 7. novembra išla sa ćerkom u šetnju, i tom prilikom je prisustvovala neverovatnom prizoru.

- Prvo sam čula zvuk nekoliko helikoptera. Digla sam pogled i videla nekoliko njih. Ispod je bio ogromni tanjir koji je lebdeo iznad planine koja je bila tačno ispred mene - napisala je žena u opisu videa postavljenom na Jutjubu.

- Nakon nekoliko minuta mirovanja, objekt je počeo da menja oblik i boje. U tom trenutku se objekat spustio na tlo, a ja sam krenula prema automobilu kako bi pokušala doći do tog mesta. U međuvremenu se opet podigao sa tla. Tada sam snimila drugi, tamniji dio snimka. Objekat nije ispuštao nikakav zvuk u što sam se uverila i još jednom kasnije, kada sam putovala kući i kada je  leteći tanjir preleteo tačno iznad mene - dodala je ona.

Ona tvrdi da je već videla nepoznati leteći objekat u Finiksu prošle godine, koji je imao oblik slova "V" i bio takođe nečujan. Inače, u Arizoni postoji oko 11 vojnih baza, dok u ostalim američkim državama ima nekoliko takvih sedišta.

Jedno od najpoznatijih čuda "Finiks lajts" dogodilo se 1997. godine, kada je letelicu videlo čak nekoliko hiljada ljudi. Među njima je bio i tadašnji guverner Fajf Simington koji ga je opisao kao "vanzemaljski". Sve do danas, "Finiks lajts" je ostalo najmasovnije viđenje NLO-a u istoriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • zoran

    19. novembar 2014 | 18:39

    nije samo iz Amerike,ima ih svuda,pogledaj youtube.U Novom Sadu sam ih i ja video u dva navrata.Jednom visoko na nebu,a drugi put bukvalno iznad bulevara,lebdeo je na dvadesetak metara oko pola minuta,sirok kao ceo bulevar,i samo su bljesnula plavicasta svetla po obodu letelice i vise nije bio vidljiv.Potpuno isto video sam na youtube na snimku sa le burzea.

  • Frenki

    20. novembar 2014 | 00:34

    Uvjek se vanzemaljci pojavljuju samo u ameriku :)

  • Iz Srpske

    19. novembar 2014 | 17:01

    Uvijek me zanimalo kako to da sta god se cuje je poteklo iz Amerike??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA