• 5

MONSTRUM NA PLAŽI: Rusi pronašli skelet misteriozne životinje! (FOTO)

Specijalne snage su skelet poslale na dalje ispitivanje, jer ova životinja dugačkog tela i oštrih zuba još uvek nepoznata stručnjacima i istraživačima

  • 5

Ruska vojska je pronašla telo čudnog stvorenja, koje je isplivalo na plažu i zaprepastilo javnost jer izuzetno podseća na čudovište iz nekog horor filma. Specijalne snage su skelet poslale na dalje ispitivanje, jer ova životinja dugačkog tela i oštrih zuba još uvek nepoznata stručnjacima i istraživačima.

Iako su mnoge teorije zastupale mišljenje da se radi o praistorijskom biću dužine 7 metara, na kraju je utvrđeno da se radi o ostacima kita Beluge. Na samom početku istraživanja su se bavila kostima i zubima čudovišta i pokazala da je životinja imala krzno i kožu, pa se zbog toga nije mogla svrstati u familiju riba ili krokodila.

Foto: Profimedia/Exclusivepix

Foto: Profimedia/Exclusivepix

Međutim, kada su naučnici analizirali skelet glave, shvatili su da se radi o vrsti kita, a ne o životinji iz doba pleistocena.

U Španiji je pronađeno slično stvorenje, sa rogovima i krznom, na čiju je glavu u moru je slučajno naišao plivač koji tako nešto uopšte nije očekivao.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

Komentari

  • Miki

    Al su grdni ovi ruski krokodili a moraju da imaju i krzno kada žive na severu.

  • smešno

    Misteriozna zivotinja, a ono krokodil...

  • Firestarter☆

    Zmijuga loma

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima