OSVETA BIVŠE BUCE ILI KOMPLEKS? Ono što je uradila dečku koji ju je ismevao zbog debljine podelilo javnost (FOTO)

Posle 8 godina devojka je odlučila da izađe na sastanak sa jednim od svojih zlostavljača, koji su je uznemiravali tokom detinjstva, jer je napravila "pakleni" plan

  • 25

Luisa Mening je bila žrtva nasilja u školi tokom svog detinjstva, ali se ipak poslednja smejala kada je otišla na ljubavni sastanak sa jednim od siledžija. Godinama su je u školi maltretirali njeni vršnjaci nazivajući je pogrdnim imenima i zbijali šale na račun njene debljine.

Osam godina posle, jedan od dečaka koji ju je u školi maltretirao, našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije ju prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na izlazak. Ona je pristala, samo da bi ostvarila svoj plan i osvetila se za sve što joj je nekad učinio.

Ona je došla na večeru ranije i konobarici ostavila poruku za mladića koga je očekivala. Ispisala ju je na pozadini fotografije na kojoj je ona kada je imala 12 godina:

- Izvini što večeras neću da ti se pridružim. Da li se sećaš 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sećam! Naredne tri godine provela sam izgladnjivajući sebe, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da ne večeram nikada - napisala je u svojoj poruci i nabrojala sva poniženja koja je od njega doživela.

- Drugi put kada budeš razmišljao o meni, zamišljaj me kao devojku na ovoj fotografiji, jer je to ona ista koja ti je sad dala korpu. Luisa - zaključila je u poruci osvete.

Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Fejsbuku u kojoj se izvinio zbog svog ponašanja i poželeo joj sreću u budućnosti.

(Telegraf.rs/ Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cigi

    6. decembar 2014 | 18:22

    Dobro, smršala je, utegla se i poželela da vrati za sve uvrede koje je godinama trpela. Pri tome nije učinila ništa zlo, već ga je samo oladila. Pošteno i vrlo fer. Ali i dalje je ružna samo tako.

  • Srbo

    6. decembar 2014 | 20:10

    Jel jos neko pomislio na pocetku citanja da ce najmanje da ga razapne negdje? :)

  • Nataly

    6. decembar 2014 | 18:26

    Al' mu se osvetilaaaaa!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA