NOVI SKANDAL KRALJA INSTAGRAMA: Šutnuo devojku u lice usred kluba! (VIDEO)

Bilzerian (34) je u klubu LIV slavio svoj rođendan, a incident se dogodio nakon što je neimenovana devojka pokušala prekinuti tuču

  • 8

Milioner, kockar i plejboj kojeg mnogi nazivaju "kraljem Instagrama", Dan Bilzerian, ponovo je u centru pažnje nakon što je jednu od posetiteljki noćnog kluba u Majamiju  udario u lice na plesnom podijumu.

Naime, 34-godišnji je Bilzerian u klubu LIV slavio svoj rođendan, a incident se dogodio nakon što je neimenovana devojka pokušala prekinuti tuču. Bilzerian ju je navodno udario, a sve se može videti i na mutnom snimku koju je neimenovana žrtva objavila na Instagramu. Ona tvrdi da nije učinila ništa što bi Bilzeriana moglo navesti na ovako brutalan napad nakon kojeg je završila krvavog oka, a za tabloid The Dirty izjavila je i da namerava da tuži milionera.

- Dan me gurnuo, a jednom kad sam pala, nogom me udario u lice. Htela sam odmah da ga prijavim policiji, ali u tom sam se trenutku osećala dobro i samo sam htela da odem kući. Ni sama nisam znala koliko je sve ozbiljno bilo dok nisam pogledala snimak. Srećna sam što nisam prošla gore. Nameravam da ga tužim -  rekla je neimenovana devojka.

Bilzerian ni njegovi portparoli nisu komentarisali incident, ali TMZ piše da su vlasnici kluba u Majamiju reagovali i Bilzerianu zabranili ulazak.

Nakon što se video pojavio na internetu, celu priču je komentarisao i Bilzerian koji je priliku iskoristio kako bi napao stranicu The Dirty i novinara koji je priču objavio: "Dve devojke su napale devojku sa kojom sam bio i udarile je u oko i bacile je sa stola samo zato što su mi se htele približiti. Znam da se devojke nikad ne tuku zbog tebe jer si gubitnik, svi te mrze i niko te ne želi je*ati, ali bilo bi dobro da proveriš činjenice pre nego počneš objavljivati besmislice kao i tvoj smetlarski portal". Uskoro nakon toga, Bilzerian je izbrisao svoj komentar.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivan

    8. decembar 2014 | 17:20

    Dobro nemojte da ispadne da opravdavam, nikakvo nasilje ne opravdavam, pogotovo ne nad zenama ili decom, ali ajde nek objasni sta je trazila sa njim?? Jasno je da njemu nije prvi put da je tako nesto uradio, ona je htela publicitet i lovu, jbg oces pare ... Moras i da zaradis... Nikada mi nece biti zao takvih devojaka koje bi se prodale za saku dolara, njima je obraz kao djon, al dzepovi puni, ona ce se sutra"ponovo zaljubiti u njega" zivi bili pa videli

  • Sarcazmo

    8. decembar 2014 | 15:22

    Pravi džentlmen...gde će ruku na ženu...nije on k'o Adil...

  • Ja

    8. decembar 2014 | 19:32

    Kakav je on BEDNIK a ove jos vece bednice i jadnice sto trce za njim!!!! Prosto ne znam sta da kazem toliko su jadni da nisu vredni komentara!!!! A ona/e sra su trazile/a to su dobile/a!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA