Misteriozno morsko stvorenje snimljeno u morskim dubinama (FOTO)

Neobičan prizor dolazi nakon fotografije iz vazduha iz Engleske, gde je u plitkim vodama uočeno nešto što liči na ogromnog raka

  • 3

Satelitska fotografija sa Google Eartha donela je pometnju među stanovnicima zaliva Oke na Novom Zelandu. Naime, na fotografiji se u moru nazire ''misteriozno morsko biće'', a to je prvi primetio inženjer Pia Witehira koji je na Google Earthu tražio svoju vikendicu.

Nije reč o morskom psu jer je preveliko, a ne može biti ni trag od prolaska broda jer nema belih tragova – rekao je Witehira koji je misteriozan prizor primetio pre nedelju dana, piše Dejli Mejl.

Imamo imanje pokraj zaliva Oke na kome planiram da napravim kolibu na plaži pa sam povećao sliku i ugledao to – dodao je. U zalivu Oke pesak je beo, a voda je plitka duž 40 metara nakon čega sledi iznenadna dubina. – U dubljim delovima zaliva ima dosta morskog rastinja – rekao je Witehira.

Neobičan prizor dolazi nakon fotografije iz vazduha iz Engleske, gde je u plitkim vodama uočeno nešto što liči na ogromnog raka. I dok su neki uvereni kako se zaista radi o čudovišnom raku, drugi tvrde da se radi o slučajnoj skupini peska ili je sve to jednostavno – prevara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA