ALKOHOL, ŽURKE I LEPOTICE: Ovo je najluđi fakultet na svetu (VIDEO)

Kalifornijski ogranak bratstva Faj Kapa Saj je napravio zimsku žurku za svoje članove i prijatelje. Na njoj se točilo dosta alkohola, prisutno je bilo dosta devojaka a sve zvanice su morale da budu obučene u belo

  • 2

Faj Kapa Saj je bratstvo na američkom Džeferson koledžu u Kenonsburgu koje ima više ogranaka po državi, i za njihove članove možemo da kažemo da znaju da uživaju u studentskom životu.

Bratstvo može da se pohvali dugom istorijom i da je od osnivanja 1852. godine više od 119.000 ljudi prošlo kroz "inicijaciju" učlanjenja. Ali, to nije sve.

Oni mogu da se pohvale i ludim, rakalašnim žurkama na kojima se pije po nekoliko stotina litara alkohola, i lepim devojkama koje su redovni gosti na ovakvim događajima.

Ove godine su dokumentovali jednu takvu žurku, a na video-snimku ispod možete da vidite kako se zabavljaju američki studenti i članovi ovog ogranka u sunčanoj Kaliforniji. U jednom momentu, na klipu se vidi jedan momak koji drži govor sličan kao iz filma "300" a bela boja je bila obavezna za sve koji su želeli da prisustvuju ovoj zabavi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA