HIT OGLAS: Prodaje avion za prskanje komaraca u kom možete da proslavite važne trenutke (FOTO)

- Ne dozvolite da vas komarci grizu, nego proletite iznad kuće i ispršćite gamad. Možete sa komšijom po pola da kupujete otrov za komarce i sitne insekte - piše između ostalog u opisu ovog oglasa

  • 5

Na popularnom sajtu za online kupovinu i prodaju "kupujemprodajem.com" pojavio se hit oglas u kom izvesni Darko Nikić prodaje avion za prskanje komaraca YU-BOB, čija je cena "po dogovoru".

Međutim, sam  predmet prodaje i nije toliko interesantan, koliko opis oglasa u kom stoji da je "lak za upravljanje kao dečije biciklo", a njegov vlasnik je detaljno objasnio za šta se on još može koristiti.

- Možete da zaprosite svoju devojku-verenicu i da proslavite nešto u vazduhu uz času dobrog vina - piše u opisu videa.

Avion ima četiri okrugla prozora sa jedne i druge strane, obojen je u žuto belu boju, i kako Nikić kaže, "mnogo je lep i vredi videti ga".

- Ne dozvolite da vas komarci grizu, nego proletite iznad kuće i ispršćite gamad. Možete sa komšijom po pola da kupujete otrov za komarce i sitne insekte. Avion je prepravljen da radi na dizel, jer za kerozin nismo imali pumpu u blizini - posavetovao je ovaj simpatični vlasnik.

Osim toga, on nudi i tank sa polupunim otrovom, ali i na pola put nezervoar za gorivo, a kao poklon daje i dva padobrana koja su kupljena na vojnom otpadu. Kompletan oglas možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA