BRUTALNA ISTINA: Dirljivi video koji je oduševio milione je PREVARA!

Dirljivi video koji je do sada prikupio skoro 30 miliona pregleda na na Jutjubu najverovatnije je prevara. Pogledajte o čemu je reč!

  • 5

Video koji je obišao svet, a na kome beskućnik, nakon što je dobio 100 dolara, taj novac potrošio na hranu za sebe i ostale prijatelje koji nemaju krov nad glavom, najverovatnije je prevara.

Reč je o dokumentarnom projektu Džoša Pejlera Lina koji je za potrebe snimanja dao beskućniku Tomasu 100 dolara kako bi video šta će napraviti sa njima .

Dao je beskućniku 100 dolara, a na šta ih je ovaj potrošio nateraće vas da zaplačete (VIDEO)

Foto: sxc.hu Foto: sxc.hu

Iako je bio uveren da će ih potrošiti na alkohol, ostao je prijatno iznenađen kada je Thomas umesto alkohola kupio hranu pa ju je podelio drugim beskućnicima.

Video je toliko dirnuo ljude širom sveta da su donacije počele stizati. Tako je ukupno skupljeno oko 130.000 dolara kako bi Tomas mogao da počne iz početka.

- Ovo nije u redu - rekao je Nikel CBS - ovom reporteru .

- Njegovo pravo ime je Keni Nikel . On je alkoholičar i živeo je sa roditeljima sve dok oboje nisu prošle godine preminuli - rekao je beskućnikov brat.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ispričao je da je Keni ( Thomas ) bio i u zatvoru zbog opijanja na javnom mestu, te je dodao kako on zapravo nije u besparici jer je od roditelja nasledio gotovo 150.000 dolara.

- On leži na novcu - dodao je Kevin Nikel dodajući kako nije siguran je li njegov brat svestan novca koji je prikupljen za njega.

- Ovo je prevara. Taj novac mora ići u ruke onih kojima je potreban - poručio je beskućnikov brat izrazivši zabrinutost da je možda predmet manipulacije.

Osim Tomasovog brata , CBS - u se javio i jedan očevidac koji, takođe, smatra kako je reč o prevari.

- Bio sam tamo . Nisu sledili Tomasa nego su ga doveli do dućana - rekao je očevidac Taugan Kadal.

Način na koji je video nastao je nečastan - dodao je očevidac dodajući kako je bilo očigledno da su svi prizori bili iscenirani.

Osim toga ispričao je kako je u Linovom automobilu video Tomasa i kamermana .

Kako je prepoznao autora filma, koji je inače poznat po šaljivim videima, mislio je da rade na još jednom pa je odlučio da ostane .

Uprkos ovome, autor je odbacio navode da je reč o prevari.

- Nema šanse da smo ovo izmislili . Video nije namešten - poručio je Lin .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Stam

    2. januar 2015 | 17:54

    Kad je postavljena ova vest, moj komentar je bio: bas lep video, ali steta sto je namesteno. I tako dobio mnogo minusa, mislim, uopste mi nije bitno, nista mi ne znace ni minusi ni plusevi, vec mi zao ljudi sto poverovase u ovalo nesto. U Americi je sve namesteno, kao i kod nas. Srecna vam NOVA GODINA

  • Dragan

    2. januar 2015 | 17:52

    Ja prosto nemogu da verujem da su amerikanci nesto namestili.

  • west

    2. januar 2015 | 17:18

    i jel namesten? kome sad da verujemo?! :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA