≫ 

KAO IZ PAKLA: Ovo je najbizarniji kriminalac na svetu (FOTO)

Za njega se sumnja da ima veze sa neonacističkim organizacijama u SAD, a pored oka kojeg je istetovirao, na desnoj nadlaktici ima napisanu reč "bol"

  • 31

Džejsona Barnuma (39) u Sjedinjenim Američkim Država zovu Terminator, zbog karakterističnih tetovaža na glavi i istetovirane beonjače desnog oka. On je osuđen na 22 godine zatvora nakon što je priznao pokušaj ubistva, pljačke i ostale prestupe.

Kriminalac sa podužim stažom je priznao da je obijao kuće i krao automobile da bi skupio novac za kupovinu heroina, a pucao je jednom prilikom i na policajca.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Barnum se u prvom pojavljivanju pred sudijom nekontrolisano ljuljao i povremeno licem udarao u mikrofon. Policija je verovala da je bio drogiran za vreme pucnjave.

Terminator je na svoj Fejsbuk profil pre hapšenja postavio sliku na kojoj se vidi da na desnoj nadlaktici ima istetoviranu reč "bol". On ima poduži dosije ispitivale su se njegove navodne veze sa neonacističkim organizacijama u SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BokySw

    5. januar 2015 | 15:59

    Vidi se da je iz fine porodice :)

  • ZiP

    5. januar 2015 | 17:37

    A zavisi sa koje ga strane čovek pogleda.

  • David

    5. januar 2015 | 23:40

    Vidi se fin decko obrazovan pun ljubavi. Sedi i truli tu jer si prirodnom greskom iznikao iz nekog kuceceg izmeta nisi potreban covecqnstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA