DA LI JE OVO PRAVI SNIMAK NLO? Pogledajte veoma pažljivo (VIDEO)

Misteriozna letelica snimljena je iznad severne Kalifornije, a jedan Amerikanac je uspeo da snimi neverovatan prizor na nebu

  • 10

Video snimak koji je "zapalio" internet prikazuje misterioznu letelicu koja se kreće nebom velikom brzinom iznad severne Kalifornije.

Naime, momak koji je snimio ovaj čudnovati prizor ni sam nije siguran šta je snimio, ali je nakon objavljivanja snimka postao predmet pažnje skoro pola miliona korisnika internet mreže "Jutjub".

U opisu video, autor je napisao:

- Vraćao sam se sa posla kada sam ugledao NLO ili kako god da se to zove na nebu. Parkirao sam auto ispred nečije kuće i počeo da snimam prizor. Imao bih bolji snimak, ali nisam želeo da preskačem ogradu nepoznatih ljudi. Ni sam nisam znao šta da radim.

Ovo nije mogao da bude avion jer se ništa nije čulo. Niti se čuo pad nakon što je letelica nestala sa neba. Objekat se digao pravo u nebo i nestao. Žao mi je što to nisam uspeo da snimim, ali nisam znao na šta da fokusiram svoju pažnju - napisao je Ken Roberts, autor video snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr_sokrates

    6. januar 2015 | 11:36

    Ma to je supermen na meteoru...

  • milos

    6. januar 2015 | 13:36

    ma to je nas supervucko

  • Prava Winter

    6. januar 2015 | 23:02

    Da, samo su u Americi uklete kuce, utvare, zombiji, vanzemaljci itd i samo se tamo pojavi NLO i nigde drugde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA